Tv borde samler dit tv-lir ét sted i stuen

TV bord der har plads til det hele (foto ide.dk)

TV bord der har plads til det hele (foto ide.dk)

Det kan være irriterende at skulle have forskellige kasser og pladser til spillekonsoller, fjernbetjeninger, dvd’er, VHS‘er, playstationspil, bluerayfilm, ekstra ting til playstationen, maskiner til at afspille det ene og det andet og så videre. Det er faktisk meget nemmere, hvis man kan have alt sammen samlet på et sted.

Nogle gange er det bare lidt svært, når der er så mange forskellige ting. Og hvis man lægger det hele samlet, så roder det, og det er svært at finde rundt i. En holdbar løsning kan alligevel være at investere i et tv bord. Alle ovennævnte dele har det til fælles, at de skal udspille sig på en skærm – som regel en tv-skærm.

På et tv bord kan tv-skærmen stå på toppen. Nedenunder kan bordet først og fremmest være i den størrelse, du har brug for, at det er. Derudover kan der være så mange hylder, du har brug for. Nogle tv borde har også skuffer og kasser, hvori du kan putte forskellige ting, der hører sammen.

Samling på sagerne

Tv borde giver dig den fordel, at du kan have alle dine ting samlet et sted. Samtidig er de også praktiske på andre måder. Mange tv borde har hjul underneden. Det gør, at du let kan flytte rundt på bordet alt efter, hvor du gerne vil kunne se tv fra. Og på samme tid har sikrer du, at alle tingene ikke ender rundt i hele stuen eller blot står dumpet tilbage, hvor du havde Tv’et i første omgang.

Et tv bord giver dig mulighed for at have samling på dine sager, der hører til et tv. Det betyder samtidig også, at du let kan finde det, du har brug for, da det hele ligger, hvor du lagde det.

På et bord til et Tv er der både plads til store ting, mange ting og små ting som en fjernbetjening.

Se udvalget af tv borde

Læs mere om vægophæng til dit TV her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *