Tre tips til indretning af din sommeraltan

Sommeraltan (Foto: MinAltan.dk)

Sommeraltan (Foto: MinAltan.dk)

Det er dejligt at have muligheden for at kunne gå ud på altanen, når temperaturerne trækker op i den varmere ende. Ellers kan en lejligheden blive alt for varm og lummer. Men når sommeren kommer, kan det også være meget dejligt at kunne se, at det er blevet sommer, og det kan afspejle sig i din indretning. For selvom det er et udendørs areal, kan du sagens gøre noget ud af, hvordan din altan ser ud.

Grillmad til alle

Der findes mange muligheder, hvis du gerne vil kaste dig ud i at grille. Den lille kuglegrill fra BODUM er en klassiker. Men hvis du ikke har plads til det, kan du også vælge den kombinerede grill og altankasse, som kan hænge på væggen. Det sparer dig for en masse gulvplads, som kan bruges til noget andet. Ellers har EVA SOLO også lavet en porcelænsgrill, som kan stilles på bordet, så man kan sidde ned, mens man griller.

Plant blomster på en spændende måde

De fleste kender de klassiske potter til planter. Men bare fordi modellen er gammel, betyder det ikke, at den behøver du ikke at holde fast i den for alt i verden. Faktisk findes der utroligt mange forskellige potteplanter, du kan bruge. For eksempel den i plastic fra SILVAN til en meget billig penge.

Læg dig godt til rette

En af finterne ved at indrette en altan er, at du hele tiden skal tænke i plads. Der er ikke vanvittigt meget af det på en altan, og derfor skal du huske at overveje, hvornår det bliver for crowded. Men med den sammenklappelige stol fra liggestolen.dk kan du få god komfort, og stadig nemt og hurtigt få mere plads på altanen.

Hvis du endnu mangler en altan, klik her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *