Tips til din bolig – Brug dine vægge, brug Vogels vægbeslag

Gør tvet til din nye yndlingsdekoration på væggen, med Vogels vægophæng (foto av-connection.dk)

Gør tvet til din nye yndlingsdekoration på væggen, med Vogels vægophæng (foto av-connection.dk)

God indretning af en bolig, særligt når man bor på lidt plads, går ud på at udnytte rummet bedst muligt. Man glemmer ofte, at man ved at indrette opad i rummet giver sig selv meget mere plads og i sidste ende et meget mere personligt hjem. Der findes for eksempel ingenting så kedeligt, som en nøgen hvid væg. Den skal bruges til et eller andet, der siger noget om dig, eller som du bliver glad af at kigge på.

Minder på væggen

Fint kan dine vægge hurtigt blive, hvis du hænger billeder op. Måske er du til naturfarver, eller også skal der være knald på? Du behøver ikke investere i de dyreste malerier, du kan også bare klippe flotte udklip fra magasiner og hænge op. Eller sætte billeder op af dem, du holder af. Det er en sikker vinder, som vil give glød på selv en grå dag.

Reoler og kasser

Væggene kan bruges til opbevaring af alt det, du ikke ved, hvor du skal placere. Brug reoler til dine store og små ting, eller lav for eksempel en helt reolvæg, som ser så godt ud i boligmagasinerne. Det bliver ikke mere personligt end at have en helt væg fyldt med dine bøger, dine nipsting, flotte kasser osv.

TV på væggen – Vogels vægbeslag er en mulighed

Du kan også smække fladskærmsfjernsynet op på væggen. Til det skal du bruge et vægbeslag. Hvis det ikke allerede fulgte med, da du købte dig dit TV, så kan du købe vægbeslag hos mange forhandlere – også på nettet. En mulighed er de gode vægbeslag fra Vogel. Du kan få en model, som passer lige til dig og dit fjernsynsbehov. Skal fjernsynet kunne drejes fra side til side eller tilte op og ned? Du bestemmer.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *