Tid til tango og TV – Vægbeslag skaber plads til din hobby

Mangler du gulvplads? Så få hængt op (foto vivotel.dk)

Mangler du gulvplads? Så få hængt op (foto vivotel.dk)

Man vil ofte nå det hele. Have plads til alt, selvom man bor på få kvadratmeter. Det er i hvert fald lækkert at have plads at boltre sig på. Særligt, hvis man elsker at danse tango frem og tilbage på sit værelse på 12 kvadratmeter. Eller breake rundt på gulvet. Endnu mere lækkert er det at kunne se fjernsyn på det samme værelse, når man er blevet dansetræt.

Hvem siger, at man ikke kan få alt det, selvom man bor på sølle 12 kvadratmeter? Man kan i hvert fald starte med at hænge sit fladskærms-TV op på væggen og på den måde spare noget gulvplads, så der bliver mere plads til din hobby, hvad end det er tango, breakdance eller at lægge puslespil på hele gulvet.

Et er pladsen, du skaber ved at hænge fjernsynet på væggen. Noget andet er, at det ser godt ud. Du kan få opslag, som passer perfekt til dit behov og dit fjernsyn. Bare fordi du hænger skærmen på væggen, betyder det ikke, at du slet ikke kan rykke rundt på dit TV. Vægopslagene kan fås, så du kan tilte eller dreje dit TV, hvis du har lyst til det. Kun kan også få tynde beslag, som slet ikke kan ses, hvis dit fjernsyn skal fremstå som en kunstnerisk og aktiv billedramme.

Køb dit vægopslag på nettet

Er din kalender booket op med dansetimer, så du ikke har tid til at nå til en forhandler, der sælger vægopslag, så fortvivl ikke. Du kan købe vægopslag til dit TV i massevis på nettet. Er du i tvivl om, hvilken du skal have fat i, kan du ringe efter support på mange hjemmesider og få hjælp, der guider dig frem til dit nye vægbeslag. Fortryder du dit netkøb, så husk at du oftest har 14 dages returret.

Lad jagten på det perfekte vægbeslag begynde. Klik her

Mangler du et fjernsyn? se tests på flatpanels

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *