Skab et stilfuldt hjem med design fra Hay

Fyld dit hjem med Hay (foto cahetu.com)

Fyld dit hjem med Hay (foto cahetu.com)

Konceptet Hay hat efterhånden eksisteret i mere end ti år og Hay er gennem årene blot blevet mere og mere populært. Ambitionerne hos Hay har altid været at skabe et moderne udtryk af designs fra 50’erne og 60’erne. Det må siges, at være lykkedes rigtig godt, eftersom Hay de seneste år er blevet mere in på grund af de mange flotte designs og derfor ses hos en lang række boligejere. Hay har alt til din boligindretning lige fra viskestykker og tæpper til borde og stole. Nogle af de mest kendte designs er DLM sidebordet, som fås i en række forskellige farver og størrelser eller Pinocchio tæppet, som også fås i forskellige størrelser. Begge dele ses hos rigtig mange boligejere, som interesserer sig for Hay.

Hvorfor vælge Hay

Hay er kendt for sit perfekte håndværk og gennemførte, tidsløse design, hvilket vil sige, at dine møbler aldrig går af mode. Desuden er designs fra Hay af god kvalitet og til priser, som følger kvaliteten. Når man investerer i møbler eller design fra Hay, er man altså sikker på, at man får en varen, som passer til prisen. Uanset hvilken prisklasse man ønsker, er det muligt at investere i et design fra Hay, for det er ikke nødvendigt at investere i en stor lænestol eller sofa fra Hay for at give sin bolig et stilfuldt look, man kan blot investere i nogle af de mindre designs som fx puder. På den måde skaber man et stilfuldt, klassisk hjem med få designs til fair priser. Dit hjem kan altså nemt opnå et nyt og mere moderne look ved at investere i et af de mange designs fra Hay.

En investering i et design fra Hay er tidsløst, så din investering vil vare i en lang årrække og designet fra Hay vil i lang tid sætte et stilfuldt præg på din bolig.

Se det store udvalg af designs fra Hay

 

Find mere inspiration til Hay:

Hay giver dit hjem behageligt særpræg og personlighed

Køb en yndig dug fra Hay

Hvorfor ikke forkæle dig selv med et Hay sengetæppe?

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *