Skab en harmonisk atmosfære i dit hjem med Tine K

Tine K Home hjælper dig med at indrette et afslappet hjem (foto cahetu.com)

Tine K Home hjælper dig med at indrette et afslappet hjem (foto cahetu.com)

Tine K er alt det design, der gør et hjem til et rigtigt hjem. Hvis du altså vil bo stemningsfuldt med smukke produkter, der tæller alt fra puder og tæpper til bademåtter, viskestykker og håndklæder. Det er når hverdagsting som disse er gennemtænkte, at du står tilbage med et stilfuldt hjem ud over alle grænser. Hvis du tænker over det, så er de nævnte ting jo ikke kun til for pynt, men kan til gengæld bruges, og det smelter Tine K sammen i en skøn forening af æstetik og funktionalitet.

Produkterne fra Tine K er helt optimale for eksempel for udflytteren, der skal til at skabe sit eget hjem fra bunden. Når man forlader reden, er der tusinde ting, man pludselig mangler. Ting, man tog for givet før, men som man nu bliver nødt til at anskaffe sig. Der er ingen grund til panik, for det at skulle skabe sit eget hjem, er også den ultimative mulighed for at skabe et personligt hjem, og hvis man lægger noget omtanke i det, man bringer ind i sit hjem, kan man kun blive tilfreds.

Julepynt fra Tine K til den kommende højtid

Mangler du julepynt, eller er det på tide at skifte den gamle pynt ud med noget nyt og spændende? Tine K designer julepynt i lette og naturlige materialer, og den anderledes pynt vil helt sikkert se dekorativt ud i ethvert hjem. Prøv for eksempel de små juletræer, der er lavet udelukkende af pinde. Lige til at hænge op i vinduet, når sneen daler udenfor.

Eller kræmmerhuse fremstillet i gaze, der lige netop får ens tanker til at fare til den rolige hvide sne, der ligger som en tung dyne henover landet, når julen rigtig er over os. Eller små fyrfadsholdere i samme sarte, hvide nuancer med dekorative stjerner. Så er det bare at tænde et julelys og lade freden sænke sig.

Se et stort udvalg af produkter fra Tine K

Gå til Tine K egen hjemmeside her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *