Sengetæpper får det kreative frem i dig

Sengetæpper vænner du dig ikke af med igen (foto cahetu.com)

Sengetæpper vænner du dig ikke af med igen (foto cahetu.com)

Sengetæppet er det sidste finish til det endelige soveværelse. Har man en lille designer I maven kan sætte sit eget personlige præg med et farverigt sengetæppe. Oplys det kedelige hvide soveværelse med grafiske tryk og sprudlende farvede sengetæpper. Invitere gæster til overnatning med mere end en hvid dyne. Pynt hverdagen med et sengetæppe der matcher din personlighed. Hjemmet får en mere livartig udstråling med et pyntende sengetæppe. Har man en lille bolig og mangler plads, så giver sengetæppet en fornemmelse af meget mere rumlighed, og hvorfor ikke lade soveværelsesdøren stå åben så sengetæppets farver og mønstre kan trænge videre ind i hjemmet.

Tilpas sengetæppet til behov

Smukke sengetæpper kan bruges til mere end bare til soveværelset. Tag det med ud i det gode vejr og nyd at ligge på farver og mønstre der behager dig. Nyd at ligge bedre på græsset udenfor eller brug sengetæppet til de lidt koldere dage. Invitere dine nærmeste til film og hygge under et smukt, personligt sengetæppe som hele familien kan nyde. Sengetæppet er en vigtig del af indretningen og ikke kun til soveværelset . Få en luksuøs fornemmelse af design og stil og nyd en fornemmelse af at dit hjem ikke behøver at ligne alle andres.

Sæson og rum

Skift sengetæppet ud til de farver der passer til sæsonen eller indret alle hjemmets rum med forskelligheder der giver dig en befriende fornemmelse af design og personlig stil.

Køb sengetæpper til de små, der har glæde af farver og mønstre. Indret børneværelset med mere end de klassiske børnetryk, men lad dem vælge deres egen sengetæpper, der passer til deres egen personlige stil. Sengetæppet er for alle moderne familier der ønsker at sætte et særligt præg på deres eget hjem. Sengetæppet behøver ikke længere at være en gammeldags ting!

Læs mere om sengetæpper her:

Hvorfor ikke forkæle dig selv med et Hay sengetæppe?

Find et lækkert sengetæppe og gør dit soveværelse flot

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *