Sengerammer gør din seng endnu bedre og smartere

Gør sengen komplet (foto sengespecialisten.dk)

Gør sengen komplet (foto sengespecialisten.dk)

Du kan nu sætte flere faste former på dit soveværelse og på den måde skabe det udtryk, du godt kunne tænke dig. Du kender dem sikkert, de hedder sengerammer, og de er med til både at pakke sengen ind og skabe et særligt, personligt udtryk der, hvor du skal lade op og finde dig tilrette.

Sengerammer er smarte. De kan se ud på flere forskellige måder, men tilfælles har de, at de giver en ny dimension til sengen og til resten af soveværelset. Du kan enten få en sengeramme, der er smal omkring sengen eller du kan få en, der har et bredt vandret stykke, som du kan bruge som natbord.

Med en sengramme har du mulighed for at gemme madrassen lidt væk til fordel for et materiale, du kan lide. Det kan være i lyst træ eller i en farve, som du synes, er flot.

Et smart træk

Senge og madrasser kan hurtigt komme til at se lidt rodede ud. Det kan du heldigvis hurtigt gøre noget ved. Du kan nemlig investere i en sengeramme. Før du går ud og investerer, skal du blot gøre op med dig selv, hvilket udtryk du gerne vil skabe. Der er frit valg på alle hylder, og du skal blot gøre, som du vil.

Og ja, så er spørgsmålet: kan du også få en sengeramme, der passer præcis til din seng? – Måske har den en særlig størrelse, måske er det en halvanden mands? Svaret er at ja, selvfølgelig kan du få en sengeramme, der passer til størrelsen på din seng.

Sengerammer kan designes præcis, som du gerne vil have dem. Det vil sige, der let både kan tages højde for materiale og størrelse. Du har alle muligheder for at få netop den sengeramme, du gerne vil have.

Se udvalget af sengerammer her

 

Læs meget mere om senge:

En ny seng kan sætte et længe ventet skub i nattesøvnen

Køb seng – find den perfekte seng lige her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *