Sæbedispenser med sensor

sæbedispenser med sensor (foto: kontorting.dk)

sæbedispenser med sensor (foto: kontorting.dk)

Det er sygdommens storhedstid. Med andre ord det er vinter og kulden svækker vores immunforsvar og gør os mere sårbare over for bakteriel smitte samt diverse florerende vira. En anden kilde, der kan være medskyldig i at svække vores modstand mod den slags, er sæbebeholdere som kræver at man rører dem, for at få sæben ud. Selvom man vasker sine hænder bagefter, er det ikke sikkert man får en evt. bakteriel overførsel vasket helt af. Det er mange fingre, der er blevet trykket og gnedet mode sæbens knap eller håndtag på den pågældende sæbebeholder på arbejdspladsen.
Hvis det er sæbebar er det heller ikke helt godt. Man nulrer den rundt i hånden og får virkelig blandet sine sporer med sæbens. Desuden er sæbebarer bare utroligt ucharmerende, fordi de efter noget tid kommer til at efterlade slimede aflejringer, dér hvor de opbevares. Det er ikke just noget, man forbinder med renlighed.

Sæbedispenser med sensor – og med velbehag

En sæbedispenser med sensor derimod er den perfekte løsning. Man hælder sæbe op i den. Tjansen påhviler typisk rengøringspersonalet, som bærer handsker. Efterfølgende er det så let som at række sine hænder ud under sæbedispenseren, hvilket aktiverer sensoren og udløser sæben, som drypper ligeså fint ned i ens hånd. Det er den perfekte hygiejneløsning, for det firma der vil sine ansatte det bedste – og ligeledes sig selv det bedste, i den forstand at det højst sandsynligt vil bevirke til at nedbringe antal sygdomstilfælde på arbejdspladsen og dermed spare firmaet for omkostninger forbundet med sygedage. Udover hygiejneaspektet er sæbedispenser med sensor også bare langt nemmere at have med at gøre. De skal bare fyldes op, efterhånden som de tømmes og det er det. Så skynd dig at gøre arbejdsmiljøet den tand bedre – og renere og få sat en sæbedispenser med sensor op på samtlige badeværelser.

 

Find sæbedispenser med sensor hos Kontorting

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *