Sådan finder du den bedste affaldsspand

Et par affaldsstativer sparer tid og besvær hver dag (foto kontorting.dk)

Et par affaldsstativer sparer tid og besvær hver dag (foto kontorting.dk)

Der er mange måder at spare tid på og samtidig gøre tingene nemt og smart. Hvis man mangler et sted til sit affald, så kan man for eksempel finde en god og solid affaldsspand, så man hurtigt og simpelt kan komme af med sit affald og skrald.

 

Det kan jo være, at man laver mad i køkkenet, og man står med våde hænder eller med mad på hænderne, som man helst ikke vil have smurt ud over ens skabslåge, når man skal ind til sin skraldepose under vasken.

 

Hold orden på omgivelserne

Derfor kan der være en stor fordel at have en fritstående affaldsspand til at stå. Her kan det samtidig været en fordel at finde en affaldsspand, som man kan åbne uden af bruge hænderne. Derfor vælger de fleste også en spand, som har en fodpedal. Dermed kan man ved at trække på pedalen med foden åbne affaldsspanden uden at bruge hænderne.

 

En affaldsspand kan bruges i flere sammenhænge

Der findes også andre tilfælde, hvor der kan give god mening at bruge en affaldsspand. Dette er for eksempel, hvis man arbejder på et kontor, og man har brug for at komme af med meget affald som for eksempel papir, indpakning eller bare almindeligt affald som madrester, brugte kaffefiltre og så videre. Her kan det være en god idé at finde en affaldsspand, der har et låg, så lugten fra madresterne ikke spreder sig rundt på kontoret og generer medarbejderne.

 

Affaldsspande fås i mange forskellige størrelser, og det gælder om at finde en, der ikke fylder mere, end der er plads til, men samtidig ikke er for lille, så den skal tømmes for ofte.

 

Der er mange forskellige farver at vælge imellem også. Affaldsspande fås fra blank eller mat metal til mange forskellige farver som sort, grøn, blå eller hvid. Der er også forskel på, hvilket materiale affaldsspanden er lavet af. Nogle er lavet af plastik og andre er lavet i metal.

 

Vil du se mere om affaldsspand, så kig her

 

Find mere herinde:

Farvepatroner giver informationer dybde, nærvær og værdi

En skrivebordslampe hjælper dig med at arbejde endnu bedre

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *