Rens af alt giver dig hjem et nyt udseende

Rensning

Det danske klima er meget omskifteligt i forhold til de 4 årstider. Det betyder at vi kan opleve det smukke brune efterår, det snehvide landskab om vinteren, blomsterne som springer ud i foråret og forhåbentlig mange soltimer om sommeren. Men dette omskiftelige klima er ikke gratis i forhold til dit hjem og dets udseende. For de mange omskiftninger bevirker at der samledes skidt og snavs på dit tag, din facade , din terrasse og dine fliser. Der vil komme mos og algebelægninger samt smuds og snask som vil ødelægge udtrykket af din bolig. Læs med nedenfor og se hvad en rensning kan betyde for dit hjem og hvor du kan få stor glæde ud af en rensning og en eventuel efterbehandling med et smuds og algeafvisende stof.

Taget har glæde af en rensning

Alt afhængig af hvilket type tag du har vil du have større eller mindre glæde ud af en rensning. Et af de tage hvor du kan få størst glæde ud af en tagrensning er eternittaget. De moderne eternitplader (dem uden asbest) har en overflade hvor alger elsker at lægge sig. Dette gør at din overflade vil syntes falmet og taget vil få en grøn/hvidlig overflade. Har vil en rensning betyde at skarpheden i taget kommer igen. Har du tagsten vil du ligeledes kunne få stor glæde ud af en rensning. Det eneste tagmateriale hvor du umiddelbart ikke vil kunne få stor glæde ud af en rensning er et bindingsværkstøj da det er begrænset hvad der kan gro der.

Din flisebelægning udgør en fare hvis den ikke bliver vedligeholdt

Din flisebelægning er ligeledes et sted hvor skiftet i årstiderne hurtigt vil betyde at der dannes mos og alger. Foruden at overfladen bliver knap så tiltrækkende vil du hurtigt opleve at fliserne hurtigt kan blive glatte. Dette er knap så hensigtsmæssig da kombinationen af en glat og hård overflade betyder en hård og smertefuld landing. Heldigvis kan du også få renset din flisebelægning og efterfølgende behandlet så fremtidige behandlinger bliver overflødiggjort eller i det mindste sat ned til et minimum.

Facaderens er også en mulighed

Det sidste sted vi vil nævne i denne artikel hvor det kan være hensigtsmæssigt at få gjort rens er ens facade. Igen afhænger det af hvilken type facade man har , i forhold til hvor stor effekt det vil have. Har man en betonfacade vil resultatet være tydeligt hvor at med en murstensfacade vil effekten være mindre og, specielt ved ældre huse, vil der være risiko for at nogle af fugerne skal friskes op efter rensen.

Så det er muligt i dag at få rens af alt. Så har du et hjem, som trænger til en kærlig opfriskning så lad være med at begive dig ud i dyre ombygninger o. lign. Undersøg til at starte med om det ikke er muligt at få renset taget, facaden, fliserne eller altanen. For det er muligt at få renset alt og resultatet vil være hele investeringen værd. Det er også en god idé at få foretaget en rensning hvis man går med salgstanker for at sikre den højeste pris for ens hjem.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *