Puder og ro

Puder (foto: dunlopillo.dk)

Puder (foto: dunlopillo.dk)

Det kan være svært i dagligdagen at skulle klare alle de arbejdsopgaver, som man bliver stillet over for, især hvis man ikke føler, at man har nok overskud og tankemæssig klarhed. Det kan nemt gå hen og påvirke ens selvværd også, hvis man mange gange føler, at man ikke kan efterleve det liv, man gerne vil leve. Ofte har det slet ikke noget at gøre med én selv personligt. Ofte har det derimod noget at gøre med, hvilke materielle omgivelser, man byder én selv, især i soveværelset. Det er nemlig i soveværelset at magien sker, og her tænkes der ikke på elskov og den slags, selvom den naturligvis også har betydning for ens selvværd og overskud. Der tænkes i stedet på den gode søvn. Det er nemlig den gode søvn, der er ens kilde til energi og dermed overskud, så man kan klare de daglige udfordringer.

Puder gør forskellen

Hvis man sørger for at ens sengeudstyr er i orden, kommer man hurtigt til at mærke forskel på, hvor meget man kan overkomme og hvor skarp, man er, når opgaverne skal løses. Især puder kan gøre en kæmpe forskel, da det er dér, man lægger hovedet, som bekendt er det sted på kroppen, der belastes mest i dagligdagen og det sted, der trænger allermest til ro. Gode puder giver dit hoved god støtte og komfort, så dit hoved kan finde denne ro og dermed oplade maksimalt i løbet af natten.

Vågn veludhvilet

Den energi der kommer ud i den anden ende, gør en verden til forskel. Det er næsten som at få superkræfter, fordi man pludseligt føler, at man kan klare så meget mere end man nogensinde har kunnet. Så vigtig er den gode nats søvn. Så vigtig er puder. Og så vigtig er du, at du fortjener det bedste!

Find gode puder her

 

Læs også her:

Tempur hovedpude giver en god nattesøvn

Et ferm living tæppe kommer til at gøre hjemmet glad

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *