Nybyggeri bør være miljøvenligt

Du kan sagtens få lavet et nyt hus og det kan også være miljøvenligt (foto benee-huse.dk)

Du kan sagtens få lavet et nyt hus og det kan også være miljøvenligt (foto benee-huse.dk)

Mange er misforståede og tror, at tiden ikke er til nybyggeri. Det er synd. Det er dog ikke lige meget, hvad du bygger. Fremtiden er stilren og miljøvenlig.

Du kan oftest selv præge dit nybyggeri, men mange firmaer er begyndt at opføre såkaldte miljøhuse, og det er en god ide. De fleste miljøhuse er tegnet i stilren og nordisk moderne stil. Det betyder skarpe linjer, pudsede mure og glaspartier. Meget af inspirationen er hentet fra de såkaldte bungalows.

Miljøhusene indeholder markedets bedste isolerings og ventilationsmaterialer. Det betyder at husene er yderst energieffektive, og det vil du kunne spare mange penge på i længden. Det er både økonomisk ansvarligt og klimavenligt. På fremtidens ejendomsmarked vil et miljøvenligt hus være i langt højere kurs. Et miljøvenligt hus vil simpelt hen være mere værdifuldt. Vi ser for tiden en udvikling i folks mentalitet – det er blevet en almen opfattelse, at den enkelte har ansvar for miljøet.

Få korrekt rådgivning til dit nybyggeri

Det er vigtigt, at du bliver grundigt vejledt, hvis du planlægger at bygge nyt. Snak med firmaernes eksperter. Det er vigtigt, at din byggegrund er optimal, ligesom at huset skal placeres korrekt på grunden. Det vil for eksempel altid være smart at placere huset, så det står sydvendt. På den måde får du mest lys og varme.

Overvej, hvordan huset skal opvarmes. Du kan spare yderligere mange penge på at investere i et solcelleanlæg. Anlægget kræver for maksimal udnyttelse et sydvendt tag og en hældning på cirka 40 grader, men der findes efterhånden et hav af gode løsninger i tilfælde af, at du har fladt tag eller andet.

Snak med dit byggefirma om mulige løsninger. Andre miljøvenlige tiltag som solvarme og jordvarmepumper er også hastigt på vej frem.

Find miljørigtigt nybyggeri her: http://www.benee-huse.dk/

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *