Ny inspiration til boligen? Find Karmameju

Karmameju Håndklæder (Foto: Cahetu.com)

Karmameju Håndklæder (Foto: Cahetu.com)

Lidt luksus i hverdagen er altid godt – specielt når det er til at betale. Hvis din bolig hungrer efter et nyt look, behøver du derfor ikke snyde dig selv for gode og kvalitetsbevidste varer i et lækkert design. Kunsten er bare at vide, hvor man skal lede.

Gå efter bæredygtigheden

Det er blevet meget moderne inden for de sidste par år at vælge bæredygtigt design. Det dækker over en omtanke omkring materiale valg, proces, funktionalitet og tit også arbejdsvilkår, som er god at have med, når man køber nyt. Nogle gange kan man opleve, at man må betale en merpris for bæredygtigt design, men det er penge godt givet ud – det kan du være sikker på. Samtidigt kan det også sagtens lade sig gøre at finde bæredygtige varer, som er så gennemtænkt produceret, at det ikke har givet en ekstra udgift oven i hatten.

Tag for eksempel et mærke om Karmameju. Stiftet for 12 år siden og producerer gode og komfortable luksusvarer til en fordelagtig pris. Her kan du både finde afslapningstøj, spaprodukter, bolig- og møbelkollektioner. Hver eneste produktion har som fokus at gøre det lettere og mere afslappende at være derhjemme, og derfor det er produktioner fortrinsvist til livsnyderen.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *