Madrasser skal gøre dig friskere fra morgenstunden

Madrassen betyder alt for sengen (foto sengespecialisten.dk)

Madrassen betyder alt for sengen (foto sengespecialisten.dk)

Madrasser skal man sove på. Madrasser skal man lave pudehule med. Madrasser skal man kunne hoppe på. Madrasser skal være i alle hjem. Og madrasser skal give dig og alle andre en god søvn. Det er ikke ligegyldigt, hvilken madras du sover på. Hvis din madras passer til din ryg og resten af din krop, vil du hurtigt opdage, at du både sover bedre og er frisk, når morgendagen står for fodenden af sengen og vækker dig.

En madras er ikke bare en madras. Nogle rygge har brug for en madras, der er hård, så man ikke ligger og falder sammen og trykker for eksempel ribbenene og ryglemmerne sammen. Omvendt har andre brug for netop denne bløde madras, der omfavner dem og putter dem langt ned i dynelandet.

Som en tredje mulighed har nogle madrasser også forskellige zoner. Her er nogle områder bløde, for eksempel omkring nakken og skuldrene, hvor andre er hårde og støtter for eksempel selve hovedet og lænden.

Luksusmadrasser giver overskud i hverdagen

En rigtig god madras luller dig i dyb søvn natten over. Om morgenen vækker den dig med overskud og gå på mod. Du behøver ikke bruge ti minutter på at strække led og lemmer ud, når du har fået din søvn på en god madras, der passede til dine fysiske behov vil du opleve et helt andet overskud end tidligere.

Hvis du yderlige har lyst til at bringe lidt sengeluksus ind i hverdagen, er en elevationsseng en rigtig god investering. Med en elevationsseng kan du læne ryggen op, hvis du har lyst til at sidde og læse i sengen. Hvis du har haft en hård arbejdsdag, kan du også blot trykke på fjernbetjeningen og hæve den del af sengen, der er under dine ben.

En elevationsseng med en tilpasset madras er seng, der er svær at undvære, når først man har prøvet den.

Se udvalget af madrasser her: http://www.sengespecialisten.dk/madrasser/

Få mere inspiration til at købe den rigtige madras her:

En madras kan slanke

Din madras skal tilpasses din krop

Uh, det er sådan en hård boxmadras

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *