Lejligheder med altaner giver et ekstra rum

Hvem foretrækker ikke lejligheder med altaner? (foto minaltan.dk)

Hvem foretrækker ikke lejligheder med altaner? (foto minaltan.dk)

Står du og skal i gang med at købe en lejlighed, så er der helt sikkert en masse ting, du skal tænke over. Hvor stor en lejlighed har du brug for? Hvor skal den ligge, og hvad skal den indeholde af rum. Her får du lidt gode råd, når du skal på jagt efter den perfekte lejlighed.

Vælg en lejlighed med altan, det giver dig nærmest et ekstra rum

Der er som sagt mange ting, du skal overveje, når du skal købe en ny lejlighed. Beliggenheden er selvfølgelig vigtig. Den skal ligge et sted, hvor du kunne forestille dig at bo i mange år, og det skal være et sted, du føler dig godt hjemme.

En af de ting, du også skal overveje er, hvor meget plads du har brug for i din nye lejlighed. For der er meget forskel på, hvordan lejligheder er indrettet, og selv små lejligheder kan faktisk synes større, end de er. Det kan de f.eks., hvis de har en altan, der nogle gange kan føles som om, at der er et helt rum mere, selvom rummet kun er udendørs. Men en altan giver bare noget mere lys og luft til lejligheden, og derfor kan det være en god ide at vælge en lejlighed med en altan monteret på.

Det giver dig også gode muligheder om sommeren for at komme ud og få noget luft, eller du kan lade altandørene stå åben om sommeren, så frisk vind kan strømme ind i stuen.

En anden god ting ved en altan er, at du kan bruge den meget om sommeren. Her kan du placere tøjstativ osv. ud om sommeren, så det ikke står og fylder i lejligheden. Desuden kan du have nogle ekstra stole til at stå derude eller andre ting, som du ikke helt ved, hvor du skal gøre af.

Find altaner her.
Få meget mere inspiration til altaner her:
Fra din altan får du udsigt til resten af verden

En altanafskærmning skal passe til boligen

Altan er noget, som alle naboerne kan have gavn af

Share

One thought on “Lejligheder med altaner giver et ekstra rum

  1. […] Lejligheder med altaner giver et ekstra rum […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *