Klassisk og ny brug af tallerkenrække

Ren hygge (foto traevarer.dk)

Ren hygge (foto traevarer.dk)

En tallerkenrække kan bruges på mange forskellige måder. Den klassiske brug er selvfølgelig som tallerkenholder eller rettere som tallerken-display, hvor man udstiller udvalgte tallerkener i en tallerkenrække. Det kan være, man samler på en bestemt type tallerkener, som man gerne vil vise frem, i stedet for at de skal stå inde i mørket i et skab. Det er trist, når man nu har nogle tallerkener, som man er særligt glad for. Det er desuden ikke kun de fine tallerkener, der bliver udstillet, når man sætter dem ind i en tallerkenrække. En tallerkenrække i sig selv er et smukt møbel, der giver ens hjem et særligt præg, der kan være romantisk, nostalgisk, rent og så videre, afhængigt af hvilken tallerkenrække, man vælger at erhverve sig.

Nytænk din tallerkenrække

Udover den beskrevne klassiske brug af en tallerkenrække, så kan den egentlig bruges som man vil. Kun fantasien sætter grænser, så man kan bare give sin kreativitet frie tøjler. Man kan for eksempel bruge sin tallerkenrække til bøger og magasiner, hvor man viser sine yndlingsbøger frem eller en bestemt serie eller endda bare nogle, hvis omslag, der er særligt dekorative. Hvis man er magasinsamler, kan man vise sine magasiner frem, hvad der skaber et inspirerende miljø i hjemmet.

Gør det til en del af indretningen

Man kan også få slyngplanter, der snor sig om ens tallerkenrække, eller man kan have andre pyntegenstande stående i den. Der er så mange muligheder, og det er meget ’in’ at fortolke klassiske møbler. Det er et sjovt projekt, der er med til at individualisere hjemmet. Derudover er det spændende for ens gæster at gå på opdagelse i deres værters fortolkninger af klassiske møbler og i det hele taget indretning, fordi den på en anden måde end ellers, formidler hvem vi er, så vi kan lære hinanden bedre at kende.

Find en fin tallerkenrække her

 

Få mere inspiration til boligen:

Et vitrineskab optimerer pladsen og pryder æstetisk i hjemmet

Tv borde samler dit tv-lir ét sted i stuen

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *