Hvorfor vælge et vægur?

Ora vægur (Foto: cahetu.com)

Ora vægur (Foto: cahetu.com)

Det kan være lidt svært at se, hvorfor vi overhovedet har almindelig ure mere. De fleste mennesker render rundt med en smartphone, hvor deres kalender er kodet ind. Den minder os om, når der er noget, vi skal. Og hvis man ikke har smartphone, har man som minimum en telefon, hvor man tjekker klokken. Hvad er så ideen i at have et ur hængende derhjemme?

Få tid uden telefoner

Det er en god idé at have et vægur, fordi der skal være noget tid, som ikke indeholder smartphones. Måske har I lavet regler om brugen af dem derhjemme, men hvis ikke, kan I for eksempel aftale, at de ikke hører hjemme i køkkenet. Som kompensation kan man så anskaffe sig et vægur, så familien stadig kan følge med i klokken og nå fodboldtræning, kor eller bridgeklub alligevel.

Matcher indretning

Et vægur kan også have en indretningsmæssig funktion. Der findes utrolig mange flotte og kreative vægure, som er værd at kigge på. De indgår som noget naturligt i indretningen både i stuen, i køkkenet, i soveværelset og i børneværelset. Derfor er der rig mulighed for at boltre sig i de mange forskellige muligheder. Det handler kun om, hvad der er råd til.

Se nogle fine, vægure her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *