Hverdagens blik forkæles med en Playtype plakat

Alle elsker Playtype (foto cahetu.com)

Alle elsker Playtype (foto cahetu.com)

Der er ikke noget bedre end at have et hjem, der har en skøn og lækker æstetik. Det er som om, at man føler sig mere tilpas hjemme, mere hjemme, når man befinder sig i et hjem, der er plejet og kælet for. Det har ikke så meget at gøre med, om det udtrykker en korrekt stil. Det har heller ikke så meget at gøre med, om det er dyrt.

Blik for detaljen

Det vigtigste er simpelthen det øje for detaljen, som et hjem på en eller anden måde også er afhængigt af. Detaljens øje er hjemboerens øje. Det ser detaljer der, hvor andre bare ser hvide vægge eller sorte pletter. For nogen kommer det helt naturligt. Indretningen ligger hos nogle mennesker, som grønne fingre ligger hos andre mennesker. Det er simpelthen en meget naturlig ting for dem. Hvis man har et ønske om at udvide sit repetoire af design og indretning, kan det være en god ide at overveje de forskellige muligheder, som en Playtype plakat tilbyder.

Den særlige plakat

En playtype plakat er både simpel og fattet men også speciel og vovet. En playtype plakat er harmonisk og interessant, men også lidt skæv og dynamisk. Kort sagt bliver mange modsætninger ligesom forbundet i en harmoni, når man ser på en playtype plakat. Det er nok også derfor, at plakaterne er faldet i så mange menneskers smag. Rent æstetisk kan man nemlig sige, at vi helt generelt er ude efter oplevelser, som giver os en ro og en tillid til verden. Verden er konfliktfyld, men æstetikken som i plakater, kan kortvarigt give os momenter af lykke og ro. Playtype plakat tilbyder ikoniske og skønne motiver, dristige og interessante farver. Der er det hele at hente, og det kan virkelig være med til at gøre hverdagen lidt skønnere og lidt sjovere.

Gå til Playtypes egen hjemmeside her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *