H&M Home

H&M har udvidet sortimentet og fokuserer nu også på boligtilbehør. Det hedder H&M Home og de første butikker åbnede i Danmark her i efteråret. Det er en butik, hvor du kan finde stort set alt til din bolig og derimod til en fordelagtig pris. Både designet og funktionaliteten er prioriteret højt, inden det produceres. I denne artikel kan du læse mere om hvilken form for butik du vil møde, hvem den henvender sig til og inspirationen bag.

Man har i længere tid kunne finde alt det lækre boligtilbehør på H&M’s website, men det var først i dette efterår der åbnede en fysisk butik for H&M Home. Det betyder at der nu er mulighed for at komme ind og se og røre produkterne, inden man udfører købet. Butikken er indrettet således at det nærmest fungerer som et showroom, frem for en udstilling. Ideen her viser, at det skal være tilgængeligt og ”lovligt” at røre ved produkterne i butikken. Endvidere har butikken fået den anderledes idé, at lave en magnetisk indkøbskurv. Den består af en magnetisk plade og hvert produkt har tilsvarende magneter også. Når kunderne ønsker at købe et produkt, tages der en magnet fra produktet og placeres på magnetpladen. På den måde skal kunderne ikke slæbe rundt på en masse varer, men blot fremvise magnetpladen ved kassen, og ekspedienten ”oversætter” magneterne til rigtige produkter.

Hos H&M Home findes inspirationen i modebranchen, både indenfor tøj og møbler. Hvis de største catwalks viser skind, vil dette også kunne ses i H&M Home kollektion. Ideen her går ud på at få moden ind i hjemmet. Det går mildest talt ud på at klæde sit hjem på. Dermed vil du sikre dig et stilrent hjem til favorable priser.

H&M Home henvender sig primært til kvinder, som ønsker et hjem med æstetik, design og stil. Det er dog ikke en bestemt kvindetype, men mere et bredt udsnit kvinder. Der findes boligting til både minimalisten, den rå, romantikeren og den klassiske. Der er derfor noget for en hver smag.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *