Hilding Anders – svenske senge i international topklasse

Du finder intet bedre end Hilding Anders (foto dunlopilo.dk)

Du finder intet bedre end Hilding Anders (foto dunlopilo.dk)

En seng er en helt fundamental del af enhver bolig. Vi bruger alle vores seng hver eneste dag. Faktisk tilbringer vi omkring en tredjedel af vores liv i sengen. Dette siger noget om, at det er vigtigt at have en ordentlig seng. Selvom man måske føler, at man sover ganske udemærket, så kan der være plads til forbedring. Det kunne for eksempel ske ved at investere i en seng fra Hilding Anders.

Hilding Anders startede op som et svensk varemærke. Det har dog hurtigt udviklet sig til at blive et af de største varemærker indenfor senge og madrasser i hele verden. Således er Hilding Anders den førende producent af senge i Europa, Rusland og Asien. Dette gør naturligvis, at man altid kan vide sig sikker, når man køber et produkt herfra.

Den gode seng fra Hilding Anders

En god seng er så meget mere end blot en seng med en madras. Hvis man gerne vil sove optimalt og have glæde af sin seng i mange år, så skal man også bygge den op på den rigtige måde, og dette kan man gøre med produkter fra Hilding Anders. Det er nemlig sådan, at en god seng består af en ramme, en madras og en topmadras. Rammen er naturligvis selve sengen, og denne skal være designet på en måde, der passer ind i boligen, og som man kan holde ud at se på. Desuden skal den have den rigtige højde, foruden mange andre rimelige krav.

Det er ved madrasserne, at en seng virkelig kan defineres, da det jo er dem, man skal ligge på. Madrassen er stor og bærende, mens en topmadras er prikken over i’et. Fra Hilding Anders kan man købe mange forskellige madrasser, alt efter hvilken type man er, og hvad der passer bedst til en selv. Alt i alt kan man ende med at strikke den bedste seng sammen nogensinde!

Læs mere om Hilding Anders her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *