Hay giver dit hjem behageligt særpræg og personlighed

Indret dit hjem med Hay (foto cahetu.com)

Indret dit hjem med Hay (foto cahetu.com)

Mangler du lidt til indretningen i hjemmet? Du kender sikker til mærket Hay, og måske har du allerede noget fra de sikre designere bag mærket, men der er garanteret mange lækre ting fra Hay, du endnu ikke har set – og det er en skam, for du bliver positivt overrasket. Det er der nærmest garanti for.

Hay laver både ting til det hyggelige køkken, den store stue, det smalle soveværelse og den dagligt brugte skoletaske. Uanset hvad du skal bruge af nye ting, så har Hay en rigtig god løsning på en model, der med stor sandsynlighed falder i din smag.

Hvis vi starter i køkkenet kan du her få kopper, der gør kaffen lidt lækrere, en mælkekande, der får dig til at bruge mælk i kaffen, selvom du normalt drikker den sort. Og her kan du få viskestykker og grydelapper, der giver dig lyst til at lave endnu mere med. Hay er en inspirator.

Det handler om at føle sig hjemme

Mange er måske af den holdning at design på design hurtigt får et hjem til at virke upersonligt, og det kan der måske være en vis sandhed i. Men sådan er det ikke, når det kommer til Hay. Hay formår at lave forskellige løsninger, der enten kan optræde sammen eller for sig med andre møbler, og uanset hvad emme af personlighed. Det handler i sidste ende om, at du føler dig hjemme og tilpas i dit eget hjem. Det er Hays arbejdstema, derfor arbejder de med en balancegang mellem eksperimenterende design og sikre linjer, der ikke bliver for meget, som man siger.

Hay har efterhånden været på markedet i mange år, de ved, hvad der skal til for, at man synes, man har et flot hjem. Og de ved mest af alt, hvad der skal til for, at man føler sig hjemme.

Se et udvalg fra Hay her

 

Læs mere om Hay:

Køb en yndig dug fra Hay

Hvorfor ikke forkæle dig selv med et Hay sengetæppe?

Hay laver stilrent, skandinavisk design til dit hjem

Share

One thought on “Hay giver dit hjem behageligt særpræg og personlighed

  1. […] Hay giver dit hjem behageligt særpræg og personlighed […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *