Giv dine børn en oplevelse med deres seng

Børn skal også sove godt i deres seng (foto sengespecialisten.dk)

Børn skal også sove godt i deres seng (foto sengespecialisten.dk)

De fleste forældre kender dilemmaet. Du skal putte dit barn, men det er nærmest en umulig opgave. Hvad kunne der ske, hvis din søn skulle klatre op ad en skrå stige for at komme ind til borgen, hvor han skulle sove natten over. Det ville måske blive en anelse sjovere at gå i seng, hvis fantasien kunne få frit spil. Med udstyr til dit barns seng kan leg og fantasi få frit spil.

Lav en lej ud af din seng

Sengen kan blive en legeplads til dit barn. Mærket Life Time har et væld af spændende legeredskaber, der vil glæde dit barn. På denne måde kan dit barn måske få et andet syn på sengen, og det kan muligvis bliver nemmere også at putte dit barn om aftenen. 
Et legeredskab kunne være en rutschebane, hvis sengen er lidt høj. Du kan selvfølgelig også få en mindre rutschebane til en lille seng, hvis dit barn ikke er helt så gammel endnu. En skråstige er også en sjov mulighed. Eller hvad med en hule under sengen? Tag eventuelt dit barn med ud, så han/hun kan være med til at få indflydelse på, hvad der kunne være sjovt og spændende at have på sengen. Det er dog vigtigt, at du også har øje for, hvad der rent faktisk er godt for dit barn, når du køber en seng. Det hele skal ikke gå op i sjov og leg, men du bliver også nødt finde en seng, som dit barn også kan sove godt i.Find din nye seng her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *