Gardiner – Gør din bolig komplet

Gardiner (Foto: colefax.com)

Gardiner (Foto: colefax.com)

Når du skal indrette din bolig, er det ikke kun de grove træk, såsom sofaen og spisebordet, som skal overvejes. En vigtig del af boligindretningen ligger i de små detaljer, som er med til at give et helhedsindtryk af dit hjem. En af de vigtigste detaljer er gardinerne. Hvad enten du vælger, at dine gardiner skal have en fremtrædende plads i rummet eller helst skal være så anonyme som muligt, er de en tydelig detalje i et hvert rum.

Brug gardinet aktivt i din indretning

I stedet for at prøve at gøre gardinet til en usynlig del af rummet, bør du gøre det til en aktiv del af indretningen. Først og fremmest skal du vælge det type gardin, som passer til den øvrige indretning i dit hjem. Er du tilhænger af ren minimalisme, er et rullegardin eller et panelgardin, som med deres rene linjer og enkle design skaber overskuelighed, et godt bud på dit drømmegardin. Til en lidt mere blød indretning passer foldegardinet eller liftgardinet godt.

Har du en mere spraglet indretning eller trænger indretningen netop til lidt farve, er gardinet en oplagt måde at bringe flotte farver og mønstre ind i hjemmet. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det gælder sammensætningen af farver og mønstre, og langt de fleste gardintyper kan bære de fleste designs.

Der kan læses mere om gardiner her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *