Funkishuse er lyse og funktionelle

Er et funkishus dit drømmehus? (foto www.ltm.dk)

Er et funkishus dit drømmehus? (foto www.ltm.dk)

Hvis du har besluttet dig for at bygge dit eget hus fra grunden, er der mange ting, du skal tage stilling til. Det første, du skal gøre, er at finde den perfekte grund. Omgivelserne er trods alt ligeså vigtige som selve huset. Det er vigtigt at fokusere på udemiljø såvel som indendørs miljø. Det kan være, at du allerede har fundet den perfekte grund. Det kan også være, at du har i tankerne at nedrive dit nuværende hus for så at anvende grunden til det nye. Det er vigtigt, at du gør dit nogle overvejelser om, hvor huset skal placeres på den nye grund. Det er nemlig ikke alle steder, der er lige hensigtsmæssige i forhold til lysindfald og læ. Det kan virke uoverskueligt at skulle tage stilling til alle disse ting, hvis man ikke har tidligere erfaring med husbygning. Heldigvis kan du få hjælp af professionelle bygningsledere og arkitekter gennem hele processen.

 Funkishuse er både funktionelle og stilrene

Der findes et hav af hustyper på markedet, og det kan virke uoverskueligt at skulle vælge. Et godt bud på en populært hustype er funkishuse. Funkishuse er kendetegnede ved, at de er funktionelle og strømlinede i deres udtryk. Ofte er funkishuse byggede således, at husets værelser ligger omkring et centralt opholdsrum. Det gør funkishuset til det perfekte familiehus, hvor alle familiens medlemmer har let adgang til det fælles opholdsrum. Du har naturligvis indflydelse på alt fra lysindfald til ruminddeling, så huset bliver helt, som du drømmer om.

I Funkishuse er der minimal risiko for svamp

Der er stort fokus på lysindfald, når man bygger et funkishus. Blandt andet via placering på grunden og loftvinduer, sikres optimalt lys i hjemmet. Taget i funkishuse er bygget uden brug af organiske materialer. Og hvorfor er det så interessant, tænker du måske. Jamen dette tiltag minimerer risikoen for skimmelsvamp og råd i konstruktionen. Der er altså mange fordele ved at vælge funkishus, når du skal bygge nyt hus.

Se de mange muligheder for Funkishuse, klik her.

Få mere information her:

Lavenergihuse er investeringer fra nutid til fremtid

Skab dit eget med et nybyggeri

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *