Funkis typehus er for den moderne familie

Prøv selv at kigge nærmere på et funkishus (foto benee-huse.dk)

Prøv selv at kigge nærmere på et funkishus (foto benee-huse.dk)

Et funkis typehus er ganske enkelt det moderne menneskes hus. Intet mindre.

Er du fan af stilrenhed, lyse rum, minimal vedligeholdelse og store fællesrum? Så er funkis stilen lige noget for dig. Det er den ideelle type hus for en børnefamilie, med de mange rum, der er placeret tæt omkring fælles områderne, giver alle en tryg følelse. Indretningen i et funkis typehus er praktisk, i den forstand at der ønskes ingen spildplads, men ønskes derimod god og udnyttet plads.

De mange kendetegn

Funkis stilen har nogle kendetegn og værdier, der gør husene specielle og let genkendelige. Indvendigt vil du kunne genkende stilen ved at, der oftest er meget rummeligt, praktisk indrettet og meget funktionelt. Udendørs kommer kendetegnene til udtryk, ved den firkantede facade, godt havemiljø og masser af store flotte vinduer. Funkis typehus opføres i mursten eller en pudset overflade, det er med til at give huset det snore lige og glatte udseende.

Derudover er alle funkis husene miljøhuse, hvilket vil føre til at husene er bliver bygget med særlige krav til, for eksempel indeklimaet og tagbelægningen.

Ønsker du et Funkis Typehus?

Er du vild med funkis stilen, kan du og din familie sagtens blive ejere at et funkis typehus. Ønsker i ikke en tro kopi af naboens hus, kan i uden problemer få lavet masser af detaljer om. Sammen med en arkitekt kan i gennemgå huset ned i de allermindste detaljer og få skræddersyet huset til jer. På den måde vil i stadig have et moderne typehus, men i ville kunne få sat præg på huset med jeres egen stil. Som sagt er funkis typehus det moderne menneskes hus og huset har i den grad også en fremtid. Nybyggeri bliver nemlig fremtidssikret og er dermed let af komme af med og få solgt. Husene bliver bygget efter de miljø rigtige krav.

Er du interesseret i et Funkis typehus – så klik her og se mere

 

Læs meget mere om funkis huse:

Funkis: Få det ultimative funktionelle hus

Udlev din drøm med et funkishus

Har du overvejet at bygge et funkishus?

Share

One thought on “Funkis typehus er for den moderne familie

  1. […] Funkis typehus er for den moderne familie […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *