Funkis: Få det ultimative funktionelle hus

Lysindfaldet er en af de største fordele ved et funkis hus (foto benee-huse.dk)

Lysindfaldet er en af de største fordele ved et funkis hus (foto benee-huse.dk)

Er du en af de mange mennesker, der bare elsker at have styr på tingene? Der har en kalender, hvor du holder styr på alle ugens aftaler – også for de andre medlemmer i familien. Sætter dem i kategorier og markerer dem, så alle ved, hvornår de skal hvad. En person der laver lister med, hvad du skal huske, eller hvad du skal købe ind osv. En person, der elsker, når tingene er så praktisk som muligt, og at der bare generelt er styr på tingene.

Mange mennesker, der godt kan lide at have styr på tingene og elsker praktiske løsninger, er også vilde med at bo praktisk og funktionelt. Det kan du nemt gøre med et moderne funkis hus, hvor der er tænkt over det hele. Her er ingenting overladt til tilfældighederne, men alting er der af en årsag.

Funkis hus: Oplev det ultimative hus

Det helt klassiske funkis hus er oftest et hvidt hus med et fladt sort tag og med mange vinduer, der kan have forskellige størrelser og forme. Vinduerne er nemlig placeret alt efter, hvordan lysindfaldet vil blive bedst i rummet – endnu en praktisk og smart detalje. Desuden er funkis huset det helt perfekte familie hus, da man nemt kan lave gode rum som et køkkenalrum og en stor stue. Funkis huset passer godt til den moderne familie og gør sig godt i et vilakvarter i udkanten af byen. Der er rigtig mange muligheder for at indrette et funkis hus, da det gør sig godt sammen med det meste. Du kan indrette et funkishus i en helt moderne stil med moderne møbler – det er helt op til dig. Det gode ved funkis huset er, at der er mange muligheder i forhold til indretningen.

Find et funkis hus her

Læs mere om funkis her:

Udlev din drøm med et funkishus

Har du overvejet at bygge et funkishus?

Det tidsløse findes i funkistypehuse

Share

One thought on “Funkis: Få det ultimative funktionelle hus

  1. […] Funkis: Få det ultimative funktionelle hus […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *