Forny dit hjem med et vitrineskab, der passer til lige præcis dine behov

Vitrineskabe (foto: traevarer.dk)

Vitrineskabe (foto: traevarer.dk)

Har du mange smukke glas eller bøger, som bare bliver gemt væk i hjørnet af et skab? Dette er tilfældet i mange hjem, hvor fine genstande ikke kommer til sin ret, men i stedet bliver lukket inde i mørke skabe. Her må men spørge sig selv: hvorfor ikke præsentere dem på den elegant og hyggelig måde i et vitrineskab, hvor de kommer dig selv såvel som dine gæster til glæde? Vitrineskabe fås i mange stilarter, lige fra det klassiske, rustikke, nordiske, nostalgiske til det stilrene look, så mulighederne er mange.

Vis dine arvestykker frem

Et vitrineskab er oplagt at bruge til et hav af forskellige ting, herunder opbevaring af dækketøj, service og andre køkkenting, som du gerne vil glædes ved at kigge på hver dag. Et vitrineskab handler dog ikke kun om opbevaring til det fine spisestel – moderne hjem bruger det samme (fine) spisestel året rundt, så vitrineskabe har fået en renæssance med nye funktioner og design.   Skabene er også velegnet som eksempelvis bogreoler eller linnedskabe til stuen eller soveværelset. Brug også vitrineskabe til håndklæder på badeværelset eller til skoene i entreen. Møblet kommer altså i alle former, farver og størrelser, hvilket gør det lettere for dig at finde et, som passer til lige præcis dit hjem. Et vitrine med glaslåger i forskellige farver og stilarter skaber forskellige hjem. Et hvidt vitrineskab giver lys og plads, mens et sort vitrineskab forener hygge og modernitet i hjemmet.

Et møbel med mange funktioner

Du kan også vælge et vitrineskab på ben, som gør det lettere at have med at gøre eller et på sokkel, som giver et traditionelt look. Mangler du gulvplads behøver du heller ikke at fortvivle, for du kan blot vælge et mindre skab til at hænge op på væggen. Et vitrineskab passer således til en bred vifte af præferencer, og på den måde med til at gøre dit hjem personligt.

 

Man kan altså sige, at et vitrine ikke blot et kedeligt skab, men tværtimod en genstand som er med til at give dit hjem udtryk og stemning.

 

 

Se det store udvalg af lækre vitrineskabe her!

 

Kig videre herinde:

Tre tips til indretning af din sommeraltan

De rigtige loftlamper bringer det stilede lys til dit hjem

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *