Farvepatroner giver informationer dybde, nærvær og værdi

Brug altid farvet blæk (foto kontorting.dk)

Brug altid farvet blæk (foto kontorting.dk)

Farver er skønne og livgivende. Farver er med til at give vores livsverden et ekstra lag af intensitet og dybde. Det er med farver, at vi også forstår verdenen. Farven rød har jo en helt særlig symbolik, og en helt særlig historie forbundet med os mennesker. Det er derfor også en god ide, hvis man har en masse informationer og billeder at printe dem ud med farvepatroner. Farvepatroner er nemlig med til at give informationer en livagtighed og en præcision, som kun er at anbefale. Det er som om, at printede ark lige bliver en smule mere nærværende, når først de kommer ned på blæk. Med blækket i farver er det som om, at den hvide nuance lige pludselig bliver lidt mere kontrasteret. Farver er meget mere end bare pynt, farver er også informationer. Giftige frøer i junglen har ofte en rød farve på ryggen for ligesom at anbefale, og det samme gælder mange andre dyr, der er farlige. Man har altså siden tidernes morgen forbundet farver med særlige informationer.

Mere end pynt

Farvepatroner sætter altså farver på ideer og informationer. Med farvepatroner er det som om, at verdenen bliver en smule mere inviterende, en smule mere informationsrig. Den får simpelthen en ny slags dybde, et nyt lag at gå ud fra. Farvepatroner er meget mere end bare til pynt.

Gode i mange situationer

Farvepatroner kan være smarte at have i mange forskellige situationer. Først og fremmest hvis man skal printe billeder ud, men også til andre mere lay-out specificerede områder kan det være en særligt god ide at have farvepatroner. Farvepatroner er gode altid at have på kontoret. For kontoret bliver ellevilde med alle de muligheder, som følger med at par gode farvepatroner. Der er mange ting, som man kan printe ud med farvepatroner.

Vi kan anbefale at kigge på farvepatroner her

Læs også om andre ting til kontor nedenfor:

Kontorstole er vigtige elementer på kontoret i den travle hverdag

Med et godt arbejdsbord er det ok at tage arbejdet med hjem

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *