Et vitrineskab indhyller og åbenbarer hjemmet

Man kan få meget ud af et vitrineskab (foto traevarer.dk)

Man kan få meget ud af et vitrineskab (foto traevarer.dk)

Et vitrineskab er meget mere end bare et skab. Det er et skab, der nærmest fungerer som en hylde. Men uden at være åben og blottet. For vitrineskabet har sine ting bag et glas. Bag glasset ligger de dyrebare ting i vitrineskabet, som gemt væk, men stadig stillet frem. I et vitrineskab stiller man sine yndlingsting. Sine samlinger og sine dyrebare og kosteligste ejendele.

Et vitrineskab for de smukke ejendele

Eller man kan selvfølgelig også bare stille sine flotte tallerkener og kopper derinde. Det er bare sådan, at blikket altid bliver fanget af vitrineskabet. Så vil man gerne have, at gæsterne skal få øje på noget smukt og specielt, når de træder ind i hjemmet, er det en god ide at lægge disse smukke ejendele ind i vitrineskabet. Der er ingen verdens grund til at lade være i hvert fald. Med et vitrineskab bliver det nærmest som at gå på udstilling. Her er plads til, at man kan komme helt tæt på folks samlinger af genstande, der hviler bag glasset. Man kommer dog aldrig tæt på, men en smule, altid bare i nærheden.

Vitrineskab

Vitrineskabet indhylder og åbenbarer altså på sammetid. Tingene står gemt væk i vitrineskabet men også accentueret bag glasset facade. Der er altså plads til meget mere end bare et par kopper i et vitrineskab. Har man en samling af flotte vinglas, Royal Copenhagen tallerkener eller meget andet, som man har lyst til at give en helt særlig position i hjemmet, er det oplagt. Vitrineskabet i sig selv er også meget pyntende. Det giver en helt særlig kant til køkkenet eller stuen for eksempel, hvor man har det stående. Det er altid en god ide at hænge ting op ad væggene.

Klik her for at se på et vitrineskab

Share

One thought on “Et vitrineskab indhyller og åbenbarer hjemmet

  1. […] Et vitrineskab indhyller og åbenbarer hjemmet […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *