En madras kan slanke

Du forbrænder også i søvne (foto sengespecialisen.dk)

Du forbrænder også i søvne (foto sengespecialisen.dk)

Madrassen er det vigtigste ved din seng, og madrassen er samtidig noget af det vigtigste for dit velbefindende. Det er her, du bruger flest timer, da du gerne skulle være otte timer i nærkontakt med din lækre madras. Madrassen skal som udgangspunkt have komfortzoner, der passer til din krop og ryg, og du vil øjeblikket mærke forskellen, hvis du har prøvet en madras, der passer perfekt til dig. Du vil åbne øjnene og føle dig veludhvilet, let og frisk til dagens travle timer. Det er faktisk bevist af kloge mennesker, at den rette regelmæssige søvn virker livsforlængende og slankende. Det kan lyde som en gang hokus pokus, men det har sin forklaring. Den gode regelmæssige søvn giver dig bedre overskud til at røre dig i hverdagen, ligesom du vil finde overskud til at vælge den sunde ernæring. Dit stofskifte og blodsukker vil holde sig i ro, så du ikke får lyst til hurtig energi og sukker. Det skyldes, at din krop ikke har brug for hurtig energi, når du har fået din søvn.

En madras skal passe til kroppen og dig

Madrassen skal have den hårdhed, som du foretrækker. Men du bør alligevel søge hjælp hos en ekspert, da din foretrukne hårdhed godt kan skyldes vanetænkning. Hårdheden skal passe til din vægt, så den støtter korrekt. Hårdheden og komfortzonerne skal også være fordelt således i madrassen, at det passer til den måde, du oftest sover på. Sover du for eksempel på siden, maven eller ryggen, når du ligger rart og behageligt?

Find en ny komfortabel madras her:

En god madras sikrer god søvn og ekstra overskud. Det har en slankende effekt, fordi du får ekstra overskud og energi. Madrassen skal passe til dig og din krop.

Se på madrasser her

Share

2 thoughts on “En madras kan slanke

  1. […] Nej? Så ved du heller ikke, hvilken en, der passer bedst til dig og dine behov. Den rigtige madras skal understøtte din krop og give den rigtige støtte til hoved, nakke og […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *