En eller to senge? Sådan sikrer du, at i begge sover godt.

Tempur Elevationssenge (Foto: Sengespecialisten.dk)

Tempur Elevationssenge (Foto: Sengespecialisten.dk)

Hvis du er en af de heldige danskere, der endelig har fundet kvinden eller manden, som man vil dele hus og hjem med, så er der en del beslutninger, der skal træffes, før samlivet rigtig kan begynde. Og midt imellem diskussionerne om, hvilken farve tapetet skal have, hvordan sofaen skal se ud, skal i huske at tænke en del over, hvordan i vil indrette jer i soveværelset. Især sengen danner ramme om en stor del af vi menneskers samliv, og derfor har man en tendens til hurtigt bare at hoppe på en stor dobbeltseng og glemme alt om søvnvaner og –mønstre.

Søvnen er vigtig

For det er nemlig ufatteligt vigtigt at begge parter får en madras, der giver optimale muligheder for, at man kan få en god søvn, og dermed være mere klar i hovedet til dagen, der kommer.

Derfor kan det være en god idé at købe separate senge. Alternativt kan man også købe to forskellige madrasser og så lægge dem i samme sengeramme. Det vigtigste er bare, at i begge to får opfyldt jeres personlige krav til en seng, for det er sjældent at man møder et menneske, der vil have madrassen præcis som man selv vil have den.

Se et udvalg af senge her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *