En bungalow er en platform for samvær, erfaringer og fællesskab

bungalow  (foto: benee-huse.dk)

bungalow (foto: benee-huse.dk)

En bungalow er et hjem, der giver mening. For den moderne familie er det vigtigt at bo i et hjem, der er praktisk og rummeligt. En bungalow garanterer den perfekte rumfordeling for den lille familie, der søger det perfekte sted at bo. Der må gerne være steder i livet, hvor man bare kan leve, nærmest uberørt. Det kan man i en bungalow. Når man lever uberørt, lever man ubegrænset og autonomt. Det autonome liv leves i høj grad efter arbejdstiden.

 Mødestedet

Det er her, at det er muligt som familie at møde hinanden og komme sammen omkring ideer i det fællesskab, som en familie består af. Der er således meget på spil i et hjem. Et hjem er ikke bare et hjem. Det er meget mere end det. Det er på en måde manifesteringen af et fællesskab. Det hus vi bebor, er samtidig det, der udgrænser og tilbyder os muligheder. Der er således meget på spil, når der bliver talt om hjemmet. Hjemmet er noget, som man som familie bør bemægtige sig i en aktiv handling. Den passivitet som mange hjem kalder på er ikke nødvendigvis noget, som man bør opsøge. I stedet bør man opsøge livsformer i hjemmet, der kan kalde på forskellige aktivitetsformer.

De fælles erfaringers fundament

En bungalow er det optimale hjem til den moderne familie. Med en have, en fantastisk rumfordeling, fordelagtigt lysindfald, m.m., er det muligt som familie at flytte ind i et hjem, der åbenbarer og skaber muligheder. En bungalow bør derfor anskues som en slags mulighed, der kan tilbyde og skabe særlige erfaringer. Man skal tænke på, at det der skaber de moderne fællesskaber nu om dage er erfaringer, sådan som de deles mellem flere forskellige personer. Det er først i kraft af en fælles platform for delte erfaringer, at dettte bliver muligt.
Få hjælp til at bygge din bungalow

 

Læs mere om bungalows:

Se muligheder i bungalows

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *