En altanafskærmning skal passe til boligen

Husk at forholde dig til afskærmningen, så din altan ikke skiller sig ud (foto minaltan.dk)

Husk at forholde dig til afskærmningen, så din altan ikke skiller sig ud (foto minaltan.dk)

Altanafskærmningen er, hvad man kan kalde, væggene på din altan og balkon. Afskærmningen har selvfølgelig en praktisk funktion for dig, mens det er den, der bliver altanens udseende udefra. Derfor er afskærmningen uhyre vigtig, og det er ikke noget, som man må nedprioritere eller lave med hurtige løsninger.

Altanafskærmningerne kan fås i både stål, træ, plast, glas eller canvas, og hvert sit materiale har sine fordele. Bor du i et hus af træ, så bør du selvfølgelig også have en afskærmning af træ. Denne vil kræve en del vedligeholdelse, fordi træ er et levende materiale. Du skal slibe, male og behandle din træ-afskærmning ofte, hvis du vil have en pæn og holdbar afskærmning. Glas passer fint til mange nye byggerier, og giver et flot udsyn. Canvas er vældig moderne for tiden, og materialet forener det maritime fra sejldugen med det robuste og sikre hjem.

En altanafskærmning skal vælges med omtanke

Har du børn i hjemmet, så er det selvfølgelig en god ide med en sikker og forholdsvis høj altanafskærmning, der ikke indbyder til leg og klatring. Sikkerhed frem for alt. Det er altid en balancegang, om man vil have en høj eller lav afskærmning, eller i hvilket materiale man ønsker den opført i. Den lave afskærmning giver bedre udsigt og mere lys også inde i boligen, mens en højere afskærmning kan bidrage til mere hygge på altanen i form af læ og afskærmning fra naboer. Vælger du en afskærmning i glas, vil du kunne se langt og igen få et dejligt lysindfald.

Køb en altanafskærmning her: https://www.minaltan.dk/altan-og-balkon/altan-afskaermning/

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *