Dunlopillo Selection: Udvalgte senge til dig

Dunlipllo Selection 400 (Foto: Dunlopillo.dk)

Dunlipllo Selection 400 (Foto: Dunlopillo.dk)

En af vigtigste ting ved moderne varer er, at de kan flytte sig. At de ikke er konstante i deres opbygning, så de ikke giver brugeren den fleksibilitet, som han eller hun ønsker. Det gælder for en lang række varer – de bliver mere og mere fleksible, og de opfylder flere og flere krav på samme tid, netop fordi det moderne menneske kræver denne form for uafhængighed og mulighed for at forandre tingenes tilstand.

Og det giver netop denne serie af senge dig. Valgfrihed og mulighed for at justere så meget du vil, så sengen tilpasser sig lige præcis efter de behov, du måtte have.

Denne type senge passer ekstra godt på din krop – og specielt til skuldre er der en særlig zone, der giver dig ekstra støtte, når du skal sove godt.

Og du kan selvfølgelig få sengen med elevation, så du selv kan bestemme, hvordan du vil sidde eller ligge i sengen.

Desuden findes den i tre forskellige farver, så du selv kan bestemme, hvilken kulør der skal præge soveværelset.

Prøv sengen hos en Dunlopillo-forhandler

Du skal ved købet i øvrigt vælge mellem tre forskellige hårdheder af sengen, for at finde den, som passer optimalt til din krop. Derfor er det en rigtig god idé at tage en tur ind ind til en forhandlerne af Dunlopillo for at prøve sengene et par gange, inden du svinger dankortet.

På den måde er du nemlig sikker på, at du vælger den helt rigtige model. Du kan finde forhandlere og butikker, der har Dunlopillo på nedenstående link, hvor du også kan se modellerne i serien Selection.

Læs med her om Dunlopillo elevationssenge her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *