Det tidsløse findes i funkistypehuse

Funkishus (Foto: Benee-huse.dk)

Funkishus (Foto: Benee-huse.dk)

Når man står over for et nybyggeri, kan et være svært at finde ud af, hvad der vil være in og moderne om 10 år. Du kan stensikkert regne med, at der konstant vil være opfundet nye ting, der gør jeres hverdag i boligen mere bekvemmelig. Men hvordan sikrer man, at huset lever op til moden og mulighederne så langt ud i fremtiden. Det gør man, når man vælger et funkistypehus.

Klassisk, enkelt og går aldrig af mode

Det gode ved et funkistype hus er dets enkelhed. Der er ikke nogle store bombastiske balkoner med snørklet pynt. Der er ikke søjler eller materialer, som er svære at holde. Et funkistypehus er kendetegnet ved dets klassiske stile, rene linjer og et stort fokus på det praktiske. Der er tænkt i ruminddeling, minimal vedligeholdelse og det er uden at gå på kompromis med, hvordan huset ser ud. Derfor er hustypen også ideel til børnefamilier, og i det hele taget til nybyggeri. Her kan du nemlig være sikker på, at stilen ikke bliver forældet.

Spar på energien

Der er meget snak om, hvor vigtigt det er at spare energi i øjeblikket. Og et funkistypehus kan bygges meget energivenligt, så det holder sig trit med, hvordan tiden er, og hvilke nye tiltag der kommer på boligområdet.

Læs mere om funkis typehus her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *