By nord sengetøj – få naturen med ind i dit soveværelse

Sov trygt i naturlige omgivelser med By Nord (foto Cahetu.com)

Sov trygt i naturlige omgivelser med By Nord (foto Cahetu.com)

Gåture i skoven kan være enormt fredfyldte. Det er befriende at komme ud, mærke den friske luft og få rørt sig efter en arbejdsdag foran computeren, som de fleste af os er lænket til 8-9 timer om dagen. Duften af nåletræer og harpiks, de snoede stier ind mellem træerne, og en lille skovsø, som pludselig åbner sig op foran dig. Måske bruger du skoven til at løbe i – lytter til dine neonfarvede løbesko, der knaser på skovstiernes grus. Her behøver man ingen høj musik i ørerne, men bare skovens lyde som sit baggrunds musik. Og pludselig ud af det blå hopper der måske en lille hjort ud på stien foran dig. Den stopper op og kigger lidt på dig med sine store mørke øjne, før den hopper videre ind i skoven på den anden side af stien.

De fleste mennesker nyder at være ude i naturen, men har måske ikke så meget tid til at være det. Hvis du har lyst til at få lidt af naturen med dig ind i dit soveværelse, kan du købe dig et sæt sengetøj med dyre print og føle dig måske lidt tættere på skoven, når du lægger dig i seng om aftenen.

By Nord sengetøj – bjørn, ulv eller elg?

Når du skal vælge et dyreprint til dit sengetøj fra By Nord, kan du vælge mellem flere forskellige slags. Bjørn, ulv, elg eller hjort. Se mange muligheder her

Har du lyst til at have en stor bjørn på dit sengetøj? – måske lidt skræmmende vil nogle tænke, men det kan faktisk være meget dekorativt at have det på sit sengetøj. Alle sengetøjsbetræk er også i sort/hvid, så det passer derfor stilmæssigt ind i de fleste hjem, og det kan være en flot detalje i et stilrent soveværelse med en stor hjort midt på sengetøjet.

Læs også om andre By Nord ting her:

By Nord puder giver din stue et naturligt præg

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *