Altanvinduer byder lyset op til en smuk vals

Vinduerne ud til altanen betyder også meget (foto minaltan.dk)

Vinduerne ud til altanen betyder også meget (foto minaltan.dk)

Skal der bydes op til vals med lys er det en god ide at få sig nogle dejligt store altanvinduer, der ikke bare lader lys komme ind men også stemningen udefra. Det er vigtigt at være i kontakt med sin omverden nu om dage. Vi gør det meget med de sociale medier. Men hvad med den sanselige og intense øjenkontakt med det omkringliggende byliv? Det bør jo også have stor betydning for os. Man kan komme lidt tættere på byen, hvis man installerer nogle pæne og rare altanvinduer.

Kontakten

Den kontakt som vi altid får gennem de sociale medier er i sagens natur ikke sanselig, men virtuel. Den foregiver at være noget, som den nødvendigvis ikke er. Man mister måske lidt kontakten med den virkelige verden, hvis man kun holder sig til denne kommunikationsform. Måske er det en ide at installere altanvinduer ved siden af computeren, mens man sidder og surfer? Det ville være en måde ikke at glemme den omkringliggende verden på. Vinduerne vil byde lyset, farverne og humøret indenfor.

Optimistisk lys

Bor man i lejlighed, vil man unægtelig komme til at savne den forstadsbarndom, som man engang havde. Her var der langt fra begge ender af græsplænen, og der var altid mulighed for at kunne spæne rundt omkring. Savner man denne følelse af barnlig frihed? Altanvinduer er med til at åbne helt op for den skønne udsigt, som på en eller anden måder minder lidt om barndommens store frihed. Optimismen kommer til at kunne brede sig i en ellers mørklagt lejlighed, hvor der før kun var lys, når refleksionen var stærk nok fra bilerne på vejen. Altanvinduer er som at åbne op for en helt ny tilværelse i den gamle lejlighed. En tilværelse, hvor man er i kontakt med lys og sol udenfor.

Se på altanvinduer her: https://www.minaltan.dk/altan-og-balkon/altandoere-og-vinduer/

Læs mere om altaner:

Lejligheder med altaner giver et ekstra rum

Fra din altan får du udsigt til resten af verden

Altan er noget, som alle naboerne kan have gavn af

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *