Afspærringsbånd signalerer, at der er noget galt

Afspærringsbånd til virksomheden (foto: kontorting.dk)

Afspærringsbånd til virksomheden (foto: kontorting.dk)

I de seneste år har vi her i Danmark fået meget mere ”vejr.” Med det menes der, at vi både har fået varmere somre, der nærmest nærmer sig Sydfranske tilstande, men også kolde vintre og mange flere storme og voldsomt blæsevejr. Det virker næsten som om, at vi har en ny storm med et nyt navn hver anden uge. Selvom de færreste kan brokke sig over vejrskiftet, når det kommer til varmere somre, er det anden sag, når vi snakker om storme og kraftigt blæsevejr.

 

Let at bruge

Stormene betyder, at der kommer flere ulykker, broer bliver spærrede, og der kan komme udgangsforbud, hvis der er tale om en virkelig voldsom storm. De fleste kender scenariet, hvor der er afspærret på et stykke af fortovet, fordi der er fare for, at der falder tagsten ned. I så fald må man bevæge sig over på den andens side af fortovet for ikke at risikere at få en tagsten i hovedet. Det er faktisk indehaveren af den bolig, virksomhed eller butik, der ligger ud til fortovets ansvar at afspærre det pågældende område, hvis der er særlige risici forbundet ved at opholde sig på området. Det er her, afspærringsbånd kommer ind i billedet. Det er naturligvis ikke kun ved løse tagsten, at afspærringsbånd kan vise sig at blive nødvendigt.

 

Det er dit ansvar at gøre folk opmærksom på farer, køb afspærringsbånd

Nu, hvor vinteren for alvor har meldt sin ankomst, kan der også være fare for at store, skarpe istapper falder ned. Det er naturligvis uhensigtsmæssigt og direkte farligt for de forbipasserende. Derudover kan meget glatte fortove også kræve en afspærring. Afspærringsbånd er den letteste måde at signalere, at der er noget galt. Alle kender til de karakteristiske røde og hvidstribede plastikbånd, og alle mennesker ved, at de betyder, at man skal undgå det afspærrede område.

 

Klik her, og køb afspærringsbånd på nettet

 

Se mere her:

Farvepatroner giver informationer dybde, nærvær og værdi

Et affaldsstativ gør oprydningen lettere på kontoret

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *